8-март

Гулья Мисриханова
 Рушариз, чи дидейриз ва сусариз жегьил.
Гьуьрметзава , багъишиз къе , яру къизилгуьл.
Алхишзава мурадарни , бахтар хьуй лугьуз.
Цаварай чал , к1енивилин марфар къуй лугьуз.

 Куьн тебрикар чаз лап хуш я, гафар я герек.
Чи архаяр Баркалла квез! тунач къе чун тек.
Алакьзава квелай лезги хесет къалуриз
Куьн галачиз , жедач чавай бахтар жагъуриз.

 Гатфари хьиз цуьк акъудна , дишегьлияр чи ,
 Суварар къаршиламишиз , шад я къе вири.