Триножник

Величка Николова -Литатру 1
Тази нощ снегът е долетял.
Рисувал е дантели по стъклата,
по керемидите е метнал пухкав  шал
и бял памук е сипал по земята.

Картината, която е създал
е свръх завидна – даже без триножник.
Дори и Левитан е подразбрал –
Природата е най- добър художник!

Снимка - Фейсбук.