Напоени с любов

Величка Николова -Литатру 1
Вървяхме тихо, а звездите грееха.
Дочу се ромон на вода.
Чешма - наблизо, струите се смееха...
Тя нашата любов разбра.

Усмивки - плахи. Погледите - влюбени.
Очи - изпускащи искрИ!
Копнеж - любовен, телата - възбудени!
Амур с любов ни напоИ!