Посiэш звичку - то характер пожнеш!

Михаил Онищенко
Посієш  звичку - то  характер  пожнеш!

Посієш  звичку - то  характер  пожнеш,
А  потім  питаєш.  Чому  так  живеш?
Таким  хочу  лиш  одне  побажати,
Потрібно  змалку  над  цим  працювати!

           10:00.11.03.2018.