Кайтып килдем туган якларга

Рябина Хат
Кайтып килдем туган якларга
Елын уздырдык газиз эткейнен
Курдем дусларны, авылдашларны
Халлэрен белдем газиз энкейнен.

Корьэн укыттык, туганнар килде
Барлык кешегэ догалар кылдык
Савап алдык без шушы мэжлестэ
Барчабыз да без бик разый булдык.

Хатын-кызларнын бэйрэмнэренэ
Авыл сэхнэсен горлэтеп килдем
Барлык килгэннэр рэхмэтле булды
Катнашканнарга булэклэр бирдем.

Бар дус-туганнар жыелган иде
Бэйрэмнэр матур утеп киттелэр
Булэклэр биреп озатып калдылар
Шулай горлэшеп коннэр уттелэр)))

Кайтып килдем мин туган якларга
Остэллэр корып йоз савап алдым
Бар кешенен дэ курдем кунелен
Уземнэн-узем мин разый калдым))))