Рокля от коприна

Величка Николова -Литатру 1
Ти ме целуна.
Аз – отвърнах,
забравила и свян, и свят.
Женица стара ни прегърна
и ни дари жасминов цвят.

Небето синьо се усмихна,
а слънцето се поклони,
усмихнат чичко ни намигна
и си замина настрани.

Аз, упоена от… жасмина,
на любовта направих път…
Под роклята ми от коприна,
разбрах, че имам жар и плът!

(Снимка - Фейсбук)