Раночок добрий!

Андрей Шевчук 3
Раночок добрий! Хай день буде гарним!
Я всім вам бажаю добра і тепла.
Не треба ганятись за щастям примарним.
Радійте, що Божа рука вам дала,
Нехай не багато, любові і ласки,
Тепла і надії, що гріє серця.
Сильніш затягніть на штанях свої паски,
Щоб всім нам дійти в боротьбі до кінця.
Хай мрій нездійсненних не буде ніколи,
Хай розум ваш буде тверезим завжди.
І щоб ваш екзамен життєвої школи
Ніколи нікому не ніс би біди!

            10 березня 2018 року.