Г. В

Наталка Змиивна
За всі дива, що ти мені відкрила,
За все, чому навчила ти мене,
За названих сестер моїх, й вітрила,
За все, що й за життя не промайне –

За все, за все тобі я вдячна щиро!

...Душа крилата більше не мовчить:
Засніженими сходами у вирій
Прямує в сяйвом оповиту мить...

10.03.18