Мiнне поле

Мокренко Хром Олег
Кохання, як мінне поле
Ти не знаєш куди ступати
Щемить у грудях і коле
І в душу летять гранати
Коротші дні і довші ночі
Яких бракує, щоб кохатись
Якщо по правді, всі ми хочем
На міннім полі підірватись