ЯК БУЛО I ЯК Е

Валерий Кулик Васильевич
      ЯК БУЛО І ЯК Є

Трьом статним парубкам
На фоні одного
Зплямованого,
Захотілось влади дуще.
Тоді вони зібрались в ніч
В густій зубровій пущі.
Горілочки чи кон'ячку
Там "трішечки" попили.
Та за одно, за чаркою
Країну поділили.
Проблем не вирішили,
Нових наплодили.
Півострів та корита
Ржаві з історичним місцем,
По путьовому
Тоді не поділили.
Тай так, як сталось...
Чомусь??? Залишили...
От й МІНУ часову
Під Ворошиловград
З Донецьком...
Наче знали заложили,
Вона ходила
Та чекала майже
Двадцять з чимось років,
Щоб вибухнути п'яним
Історично-політичним
Кроком, ще з майданутим
З тої пущі ночі перегаром.
Людей набило,
Щоб навалом...
А парубкам за це, будують
Єльцин-центри  та пил
Здувають з парубкІв,
Як з постаментів...
Та кошт державний
На них витрачають...
А парубки в престижних ВУЗах світу
Лекції за доляри читають,
Та ні за що!!!
Так й не відповідають...
Бо мабуть дуже
Забагато знають...

     ***************
     ВАЛЕРИЙ   КУЛИК