У садочку

Ключник Олег
У садочку, щось видніє, та й видніє!
Може вишня там біліє, ой, біліє!
Та й не вишня там біліє, ой, біліє
Мій коханий червоніє, - червоніє!

Ой, його я так чекала, так чекала –
Шанувала, обіймала, - цілувала!
Бідний хлопець зашарівся наче мак –
І не знає де  подітись – неборак!

Я в матусі розцвіла, та й розцвіла!
Мов троянда, що тендітна і мала!
По садочку я гуляю вранці боса,
Свою косу і красу – купаю в росах!

Так люблю себе у росах я купати,
Щоб милого – привертати, чарувати!
Бо вологу я сорочечку зніму,
І милого – обійму, та й обійму!

То ж в садочку, щось видніє, ой – видніє,
Може вишня там біліє, та й , біліє!
Та й не вишня там біліє, ой, біліє
Мій коханий червоніє, - червоніє!

Березень 2018