13. Ненамилуюся, як Ти створив цей свiт. Пiсня

Ганна Горбатюк
              1
Ненамилуюся, як Ти створив цей світ!
Весною віття розпускає білий цвіт!
Шепоче листя, потихенько гомонить,
Коли до нього легкий вітер прилетить.
   У всьому бачу, мій Господь, Твою любов,
   А прийде час і обновиш ти землю знов!
   Ти у природі хочеш нам розповісти,
   Що з часом краще будуть квіти всі цвісти!

                ПРИСПІВ:

         САДИ, САДИ! НЕБЕСНІ ТІ,
Як хочу бачити я вас в своїй красі!
І не зрівняти цю усю земну красу
На ту небесну, ВІЧНУЮ  ВЕСНУ!

               2
Ріка жива тече у місті золотім!
Життя дає усім квіткам й садам усім!
Спраглих цілющою водою напоїть,
Хто хоче пити - йдіть і сили обновіть!
   Й будете ви, як ті сади у джерела,
   Що насадила їх Господняя рука,
   Живитись правдою Його усі віки,
   Кожну хвилину, і всі дні, і всі роки!

                АМИНЬ!
                26.02.17.

ПРОСЛУШАТЬ МОЖНО НА ВК, ОК, ФЕЙЗБУК.