Ти перлина найдорожча

Левиа
Присвячено вчительці мого сина
Савчук Тетяні Володимирівні.

Ти перлина найдорожча в світі,
найцінніший  дар Творця,
тебе люблять дуже наші діти
і до тебе линуть їх серця.
І сплелися наші всі доріжки,
поєднав їх точно Бог.
Діткам ти даруєш ніжність
і тепло,і вміння,і любов.
Ти для діток наче друга мати,
що піклується і день і ніч,
не дають думки їй спати
і сягають в різнобіч.
Ти не тільки вчителька в науках,
ти торуєш шлях їм у життя
І невтомні й ніжні твої руки
зігрівають душі і сердця.
Хай же Бог благословить доріжки
там де будеш мандрувати ти.
Збереже від зла і ніжно втішить
щоби легко шлях життя пройти.
Всього доброго тобі бажаєм-
жити довго, років аж до ста.
Ми тебе безмежно поважаєм,
вчителько ти наша дорога.