Слава Богу за все

Мария Круль
Молюся щиро,зі сльозами,
Душа палає молитвами,
Молитви ті, мов віск гарячі,
Молюся ревно й тихо плачу.
Злітає Віра зі словами,
Надія скрапує з сльозами,
До Бога серцем припадаю,
За свОє і чуже благаю.
Може не так молюсь, як треба,
Але спішить на поклик Небо.
Господь Любов"ю огортає,
І Ангел сльози витирає,
А доторк Божої руки,
Міняє плани і думки,
І доля тихо плин міняє,
Бог сум у радість обертає.
Міцніє Дух мій, твердне Віра,
З грудей подяка лине щира.2/13/2018

Слабою, безпорадною дитиною прийшла я в світ цей, і Твій Ангел розгорнув свої крила, охороняючи мою колиску. З тих пір любов Твоя сяє на всіх дорогах моїх, чудесно ведучи мене до Світла Небесного. Славлю щедрі дари Твого промислу, що подав Ти з першого дня і донині. Дякую і виголошую з усіма тими, хто пізнав Тебе:
Слава Тобі, Всесвятий Отче, що заповів нам Царство Твоє.
Слава Тобі, Викупителю Сину, що відкрив нам путь до спасіння.
Слава Тобі, Душе Святий, Животворче Сон­це майбутнього віку.
Слава Тобі за все, о Тройце Божественна, Всеблага.
Слава Тобі, Боже, повіки!
Текст з мого любимого подячного Акафісту "Слава Богу за все."