Новор чне в тання

Мария Круль
Шепче рік старий тихенько,
Залишайтесь здоровенькі,
Час ступити за поріг,
Он із зоряних доріг,
Рік Новий уже гряде,
Mир і спокій вам несе ,
Нове щастя і надії,
Нові радощі і мрії,
НОвий успіх,все нове,
Світле, радісне, живе,
Все найкраще. Все для вас,
А мені рушати час.
Ви мене колись згадайте,
Світлим спогадом.Прощайте.............
12/30/2017