Св т очима людини

Анатолий Крутянский
Вивчити людина може все завгодно,
Запам’ятати може тільки те що розуміє,
Одягає те що для неї досить модно.

Кожна людина любити навіть вміє,
Іноді  сміливою людина може стати,
Іноді від всіх на світі вміє утікати.

Думає що світ їй немає що дати,
Забуває що всі люди дуже похожі,
И те що хтось помогти в біді зможе.

Іноді себе людина в руках не тримає,
Все вивчене в минулому швидко забуває,
Але завжди пам’ятає, що бачення це дар.

Буває таке, що слово «може?, може?, може?»
Часто перетворюється в кошмар.

Але ж слово може всім іноді й допомагає,
В труднощах здоровий глузд оберігає,
Головне ми всі люди кожен знає!