Рjднjй матусj!

Валентина Вересоцкая
Зі святом весни!

Жінка-це мати! Сестриця! Бабуся!
Вони найрідніші! До них пригорнусь я.
Жінка-це світло всієї родини!
Вона найщиріша! Вона в нас єдина!
Мати-родинне тепло. Оберіг.
Низько вклоняюсь матусі до ніг.
Вона і розрадить. І обігріє.
Тепло її серця не гасне! Не тліє!
Тож бережімо єдину! Рідненьку!
Свою наймилішу матусю-неньку!
Зі святом весни, дорога матуся!
Тебе я люблю! Тобою горджуся!

Березень 2018 р.