Моiй любiй сестрi Галинi

Васютович -Большакова Валентина
 Мила моя сестричка,
Людина моя дорога,
Рідненька моя кровинка,
Любима моя сестра!

Яка ти гарна, завзята,
Закохана в квіти Землі,
Від Бога ти медик – сестриця,
Скількох врятувала в житті!

Ніколи себе не жаліла,
Мовчки терпіла біль,
Ховала з сльозами очі,
Ніхто, щоб побачить не смів.

Смілива, завжди відверта,
Правду казала в лице,
Фальші, брехні не терпіла.
Спасибі тобі за це!

Дітей опікала і вчила,
Ятрила себе за біду,
Книжки з дитинства любила,
Читаючи на ходу.

Сама все робила для хати ,
Готовила смачно для всіх.
Шила, поради давала…
Ти - сонячне сяйво для всіх!

Ось знов біля хати жоржини
Для тебе цвітуть у красі…
Щастя тобі, Галино!
Здоров’я, любові в житті!

07.оз. 2018