Кафе, подсладено с предателство

Величка Николова -Литатру 1
Отдавна вечерта е седнала
на крехките ми рамене
 и тежка самота е легнала
на мекото ни канапе.

Отрупах масата със лакомства,
със пиво и със бон филе.
Сервирах твоето предателство
наместо захар - в моето кафе...

Капчукът чука по перваза ни.
Изстива твоето кафе.
Виното губи аромата си.
Ти губиш моето сърце!

Автор: Литатру1