Не падаймо у вiдчай

Анастасия Тенжала
Коли приходить час випробування,
Або незрозумілий нам урок,
Душа таїть питання за питанням,
І десь вже заповільнюємо крок,

Не падаймо зітхаючи у відчай, 
А краще заспіваємо пісень,   
Не буде це випробування вічно
На зміну ночі прийде ясний день.