Мамi

Игорь Шаповаленко
Матінко рідна, тебе я люблю!
Ти мене, люба, на світ народила!
Я кожен день щиро Бога молю:
Дав щоб тобі Він здоров'я і сили.

Я пам'ятаю, як був я малим –
Ти у садочок зі мною ходила.
Виріс… Але ти свої вихідні –
Зранку – зі мною удвох проводила.

Мамочко, мамо! Повір: я тебе,
Як би не сталось, одну не покину!
І я кажу: скільки років мине –
Завжди пишатися будеш ти сином.

06 березня 2018 року