Усмiхаюсь - пишу... Люблю... Живу...

Миклош Форма
Усміхаюсь – пишу... Усміхаюсь – люблю... Усміхаюсь – живу...
А інакше писати, любити і жити – навіщо?
А інакше кому знадобляться усі мої вірші?
Добрий вірш – він як усмішка добра моя наяву.

Усміхайся зі мною – любові, життю і віршам.
Усміхайся зі мною любові, яка пощастила.
В кожній усмішці щирій велика закладена сила –
в кожній усмішці щирій завжди оживає душа.

Добрий вірш – він як усмішка добра моя наяву.
А інакше кому знадобляться усі мої вірші?
А інакше писати, любити і жити – навіщо?
Усміхаюсь – пишу... Усміхаюсь – люблю... Усміхаюсь – живу...