молочный зуб

Филмор Плэйс
***
разбитая хижина
одинокая бродяжка
перебирает туфли

shattered hut
lonely tramp
picks among shoes


***
губы невесты 
чуть медлят
возвращая поцелуй

bride's lips
are lingering slightly
returning the kiss


***
обувной магазин
у полки с туфлями
незнакомые ноги

shoe shop
there’re unknown feet
at the shoe shelf


***
чужое наследство –
не знают кому передать
цветок и кошку

another's inheritance -
they don’t know to whom to transfer
the flower and the cat


***
штаны на вырост
и только на ниточке держится
молочный зуб

trousers for growth
and baby tooth holds
only on a thread