Двадцять один

Ева Сокол 2
21! Господи, Боже, ПрАвий!
21! А казали :
- ну 5... ну 7...
Хлопчик мій світлий, дитинко моя ласкАва,
власний месія, найправедніший з месій.
Вчитель привітний,- Усмішка мила сяє,
той, хто мене приймає таку, як є,
мов благодать найвищу, життя сприймає,
душу-перлину світові віддає.
Мій золотий, я й не знаю, чого бажати...
Ангели Божі надійні твої брати!..
Ох і непросто, зірку за сина мати,
зірочку, що народилась мені світить...