Багато в життi здiйснив

Николай Иванович Мельник
Багато в житті здійснив,
Дуже незвичних помилок,
Коханням дівчат пленив,
В памяті масса  ухмилок.
....
Прспів:
Знаю що буду не я ,
Ніжно тебе цілувати,
Не будеш кохана моя,
Коханним мене називати.
....
Сердце моє відпусти,
Ластівкой в небо спорхаю,
В Коханні тобе не знайти,
Чи другу знайду я незнаю
....
Кохану не просто знайти,
Осінь пройде дощами,
Може повіриш не ти,
В сердці залишуться плями.
....
Моя пісня.