Несправедливий свiт

Пальячи
Нам, інколи, достатньо лише віри,
Для того, щоб змінити сенс життя.
Бувають величезні в серці діри,
Які не знають більше вороття.

Можливо, досить, рискати у правді?
Можливо, треба заспокоїтись і йти?
Усі проблеми, що живуть, насправді,
Належать розуму, безжальному в тобі.

Так хочеться від болю розірватись,
Знайти цей спокій, що живе вві сні.
Не треба, в миті розпачу здаватись,
Тому що, смуток з радістю тісні..

Ми називаємо цей світ "несправедливий",
Коли стаємо бідними в своїх думках.
І кожен з нас, в середині вразливий,
Від того, що написано в лапках.