Красень клен

Светлана Камышная
Стежка осіння серед дерев,
Вкрита червоним листям,
Губить вбрання своє красень клен,
Наче стеле навмисно.
В ніч зазиває, щоб там заспівать,
Звабить під ніжний шелест,
Не перестане нас дивувать,
Доки ще листя стелить.