Життя

Светлана Камышная
Життя, життя!
То плаче, то сміється,
Штовхається під час,
А часом б'ється.
В душі лишаючи сліди,
Що від хвороби і біди.
А ми надалі живемо,
Свій хрест терляче несемо.
Життя! Життя!...
По різному  проходить,
І кожному своє,
Воно доводить.