Hiнi Трало

Юрий Тригубенко
               
                на День народження,4 березня 2018р.


Ти, наче квітка, розцвіла. І вітер степу не лама
Твій стан жіночий…
Від серця все твоє життя, і словом дихаєш сама,
Мов птах співочий.
Мені чужими не були твої Чернігівські лани.
І досі  рідні.
А навесні і восени, завжди з тобою талани,
Геть своєрідні.
Я радий тим, що ти живеш! Що з Україною без меж,
Мов сонце з ранком.
І рідну мову любиш теж. Красу до віршу покладеш
Росним світанком.
Ось почекай, зійдуть сніги, та встелять проліски шляхи…
Віршем зігрію.
Хай буде щастя до снаги, і чорногузи  на дахи
Повернуть мрію.




03.03.2018 р.
Фото з Ін-ту.