Не називай свое iм, я

Миклош Форма
Не називай своє ім'я,
я сам придумаю це слово.
Я сам тебе назву любов'ю,
таким вже є наївним я.

Смішний, наївний, мов хлопча,
і можеш жартувати вдосталь.
Твоє ім'я – любов. Так просто.
Хай ті, хто люблять, не мовчать.

Як пролетять роки, колись,
я пригадаюся між іншим,
я пролунаю в серці віршем...
Згадай любов і усміхнись...