Скажу, жiнки, вам в день святковий...

Игорь Журавлев 29
    Хай плачуть ті, кому Ви не дістались,
    Хай здохнуть ті, хто Вас не захотів! -
    В очах бо Ваших сонце розплескалось,
    Блакить небес і синя глиб морів.

    Волосся Ваше мовби стиглий колос,
    Що проситься до наших спраглих рук,
    А голос Ваш! Чарівний ніжний голос -
    Він ніби дзін, що лине з тьмяних лук.

    Вуста ж у Вас - палкі ворота раю,
    Що закували стільки козаків!
    А скільки їх торкнутись хоч до краю
    Тих вуст бажало! Хто ж би не схотів?

    А руки Ваші - лебедині крила,
    В обіймах їх душа летить в блакить!
  - Кохана, люба, ніжна, файна, мила! -
    Між Ваших рук будь-хто зашепотить...

    Про Вас думки і наші сподівання,
    За погляд Ваш - усі зірки з небес,
    Життя - за мить солодкого кохання,
    В якому і загинув, і воскрес!..

    Ви - все, де б не жили і як не звались,
    Жінки кохані з віку й до віків -
    Хай плачуть ті, кому Ви не дістались,
    Хай здохнуть ті, хто Вас не захотів!

      З святом 8 Березня, любі жінки!)))