Родинне гнjздечко

Валентина Вересоцкая
Линуть думки у рідний край!
Країну дитинства-весняний розмай!
Ладан наш рідний !Чудодійне містечко!
Такий своєрідний! Родинне гніздечко!
Те,що з дитинства тебе сповивало
Радістю,щастям серця напувало.
Той шелест дібров. Удай. Долини.
Соснове дозвілля! В серці донині!
Країно дитинства! Країно добра!
Щоночі насниться.Де б я не була!
З минулим лягаю.А вранці встаю.
В думках прославляю красу всю твою!
Ту зелень! І свіжість лісів і полів!,
Цвітіння садів! Удайцевий розлив.
Любов всю і ласку тобі віддаю!
О Ладане милий! Тебе я люблю!
Минуле роками в душі пронесла.
Тобою пишалась! Тобою жила!

Лютий 2018