I липнуть до тебе думки

Виктор Антохи
Як довго про тебе я мрiяв,
як довго про тебе я марив.
Я вiдстань до серця вiдмiряв
i впевнився про твоi чари.
Я вроду твою добре бачу,
кмiтливiсть твою я вже знаю,
що в душу я лiзу, пробачиш,
усмiшку солодку впiзнаю.
Кохаю тебе дуже щиро
и липнуть до тебе думки.
Словам вiд душi я повiрю,
а в реченнi ставлю крапки.
 17.12.2017р.