Посвящение братьям из далекого w rzburga

Ирина Альгиз-Норна
Відіграли  вже музики
В Вюрцбурьзкому краї,
Любі спомини великі,
Як збирались в граї,
І шановні громадяни,
Думками багаті,
Сплять,посапуя,тихенько
Кожний в своїй  хаті.
Ой як мені замайнеться..
Знов отой.."Сім сорок ";,
Та свідомість схаменеться-
Завтра вже вівторок