I Walk Alone by Taria Turunen

Михаил Денисов Вологда
Put all your angels on the edge
Keep all the roses, I'm not dead
I left a thorn under your bed

I'm never gone

Go tell the world I'm still around
I didn't fly, I'm coming down
You are the wind, the only sound

Whisper to my heart
When hope is torn apart
And no one can save you

I walk alone
Every step I take
I walk alone

My winter storm
Holding me awake
It's never gone
When I walk alone

Go back to sleep forever more
Far from your fools and lock the door
They're all around and they'll make sure

You don't have to see
What I turned out to be
No one can help you

I walk alone
Every step I take
I walk alone

My winter storm
Holding me awake
It's never gone
When I walk alone

Waiting up in heaven
I was never far from you
Spinning down I felt your every move

(I walk alone)

I walk alone
Every step I take
I walk alone

My winter storm
Holding me awake
It's never gone
When I walk alone



Скажи всем ангелам - пусть ждут
И розы пусть ещё растут
И хоть мне неуютно тут

Я не сбегу...

Пусть знает мир - ещё кручусь
Я не взлечу - я не хочу
ты звук пустой - я не шучу

Шепчешь мне совет
"Смирись, надежды нет
И помощи не жди..."

Припев:
Иду одна
И путь ещё далёк
Иду одна
Дуй мой буран
Меня не свалишь с ног
Защищена
Когда иду одна...

Вернись и дверь за мной закрой
Ложись, укройся с головой
Не думай обо мне и прочих успокой

Ты мне ни к чему
Тебе не нужно знать
Зачем и почему...

Иду одна
И путь ещё далёк
Иду одна
Дуй мой буран
Меня не свалишь с ног
Защищена
Когда иду одна...

На земле стою
А дух мой кружит в небесах
Я одна, но мне неведом страх

Иду одна
И путь ещё далёк
Иду одна
Дуй мой буран
Меня не свалишь с ног
Защищена
Когда иду одна...