Жага життя

Анатолий Павленко
В  очах  ще  вогники  горять, 
Ще  з  посмішкою  губи  знаються.
Так  ось  вона,  жага  життя,
На  повний  зріст  як  проявляється.

В  тобі – поглянь  з  усіх  боків –
Ще  квітне  юність,  й  це  не  містика.
То  ж,  кількість  прожитих  років –
Суха,  нікчемная  статистика.