Ранок

Светлана Кравчук 379
Птахи співом розбудили
Божу млість світання.
Боже, дай тим птахам сили
Що ведуть так зрання!

Солов’їно-іволговий
В чистоті надмірний
Ліс у зелені шовковій
Й ніжності безмірній.

Будить й квітка своїм дзвоном
Джмелика в бутоні.
Пугач зойкнув тяжким стоном
Стомлений спросоння.

Світить сонечко крізь сосни –
Зблиск калейдоскопний.
Зайчик зубки свої гострить,
Наче монстрик злобний.

Оживає день в осонні
Ласкою зігрітий.
Блиск зітре пітьму безсонню
І проростить квіти.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2018
25.02.2018
16:44
Всі права застережені. Будь яке використання без письмової згоди автора заборонено.