Батькiвщино моя

Ната Гончаренко
Батьківщино моя

Батьківщино моя,
Ти Прадавнє коріння,
Україно моя,
Ми маленьке насіння,

Що летить в майбуття
Від Святої Смереки,
Розрослося Життя,
Ми злетіли далеко,

Щоби славу тобі
В добрім Світі співати,
Ми встаємо з землі,
Ми зростаєм багаттям.

Кожен пагін - то твій
Рідний син або дочка,
Розквітають доньки,
Велесіють синочки.

Ти злітаєш у наших серцях
Знов і знову,
Пломенієш в Казках,
Ти пишаєшся в Мові,

Ти співаєш для нас
Соловейком у гаю,
Україно моя,
Знов в віках розквітай!

Мудра Бджола