Син булсан

Рябина Хат
Синен доньяда булганлыгынны
Белеп тору да, мина бик житэ
Кунелем эле тынычланмаган
Ул бит ометтэ, бэхетен котэ!

Халем белешеп шалтыратсан да
Минем кунелне тынычлык били
Кайнар йорэктэ шатлыгым арта
Кайгы-сагышым беркадэр кими...

Халемне сора, кунелне юат
Тошермэ мине сагыш куленэ
Ишетсэм синен йомшак тавышын
Очкыннар арта кара куземдэ!

Буген аралар ерак булса да
Хислэр чын булса киртэлэр булмый
Син онымасан минем барлыкны
Упкэлэулээргэ хич урын калмый.

Ометсез шайтан, гына дилэр бит
Ометтэн ходай тик аермасын
Эле берконне юллар тоташыр
Араларны тик бозлар сырмасын!