Падзяка на Дзень нараджэння

Станислав Шастак
Самы шчыры i самы пяшчотны:
Дзякуй сяброўка! Шлю у адказ
Дасць Бог наступiць не гэткi самотны
А веснавы без тужлiаых дум час!
Зiмка закончыцца, трэснуць марозы
Зноў пачуццё заалее цюльпанам
Знiкнуць праблемы i высахнуць слёзы
Стрэне нас сьветлы, надзей поўны ранак!
Дзякую Богу, што даў нарадзiцца
Мне на мяжы ў зiмы i вясны
І даў сяброў, каб маглi заўжды снiцца
Толькі шчаслівыя, сьветлыя сны!