Да бъдеш

Росен Русев
Да бъдеш
Автор: Р. Русев

Звездица да бъдеш,
обичана... чиста
и очаквана  винаги.
Трудна  и мъчна,
трепетна, нежна и мила,
сълзи да има в очите ти -
но да са винаги щастие.
Любов да е - 
да е винаги
дълга и нежна,
без изход.
Мъка да е -
споделена от двама...
Скрила лъжи и сълзи,
скрила тъжните мисли.
Ти обичана моя...
Не тъжи...
Просто е време за щастие...