снiг

Лика Поо
Моя країна тане в молоці.
І молоко з небесних молочарень
Тече на  ліс, і в мене на руці
В моїй долоні - ті молочні чари.

Я зачарую подихом сама
Ставок і річку,і садок грушевий.
Ото вже розлютилася зима,
Кидає в нас весь свій товар дешевий,

Комори всі протрусить ген вперед
На цілий рік, аж годі і шукати...
І молоко - найкращий оберег
Для краю, де найкращі в світі хати.