тендiтне...

Ли Сандра
материнське серце - це океан
небо, земля і сонце.
альфа й омега, і птах -
      не обман
теплом мов вогонь гріє
заспокоює душу бальзам.
      воно...
          велике?

але, моя дитина,
ти знаєш
яке багате те серце
і...
     тендітне...