А. А

Анна Панчина
Те чого хотілось знову кригою вкрилось
Товщею прозорого льоду, серце заполонило.
Те, що хотіла показати, дало в знаки
Що без тебе перестала існувати, невже так буде завжди.
Чому ти так далеко, бути с тобою нелегко
Відстань, різні полюси, спогади зуміли мене спасти.

Те чого боялась вийшло назовні,
Всі страхи заполонили доступні шляхи
Все добре, ти щаслива, умовно люби
Посміхайся і вчи
Як бути кращою для нього, лиш би оцінив, всі маски
Все для тебе - бери!

Те чого хотіла - темрява заполонила
Моєі душі,
Я втрачаю себе, все замкнуто
Та мене не полиши.
Забери з собою, розбуди від сну
Я зломлена, необхідні крила
Ти - можеш тільки спасти!