***

Кот Арбузный
Мы ішлі і сварыліся
Насамрэч з-за дробязі
Нам у галовы прыйшло
разабрацца ў адносінах
Успаміналі нядзелю і малое дзяцінства
Грамыхалі аб тым, што такое злачынства
І гразіліся помсцтць
Як арда Чынгісханага
Толькі мы аблажаліся - нам лягчэй і не стала
Успаміналы каменні, што таўклісь пад нагамі
Мы сварыліся разам, мы душы аддалі
І рабілі мы гэта з-за глупства, дзяцінства?
Неблагі вынік- такое злачынства?!
Мы стаміліся разам
І ня можам асобкай
Хто жа ведаў, што час нас нагоніць так хутка
Мы сварыліся цалкам
Каб на душы паляпшала
Аднак ўсе ж разрулілася
І "нас" больш і ня стала.