Ще мить!

Александр Цихач
Весняним вітром вже дихнуло
І набубнявілись бруньки,
Ще мить - появляться листочки
І потечуть весни струмки...

В гніздечка птахи повернуться,
Свій спів чудовий  принесуть.
Від сну сади усі проснуться
І цвітом рясним зацвітуть!