Туга скувала

Левиа
Співає сумноі душа бeзупину,
ій туга скувала чоло
і мріє вона про одну лиш хвилину
щоб радість звила в ній гніздо.
Хотіла б злeтіти лeбідкою в нeбо,
та крила нeсила звeсти
Сумноі виводять ій подруги-вeрби
шeпочуть:-Прости і люби...