Небесная глубина

Матрёна Донченко -Дидок
Коли дивлюсь, милуючись на небо,
То завжди відчуваю дивне почуття.
Немов всі зорі усміхаються мені,
Як це було в дитинстві, наче уві сні.

І хоча вже скроні посріблила сивина,
Та всеодно мене бентежить відчуття.
Й дивує та небесна глибина,
Мов океан пронизує до дна.