Мамина весна

Матрёна Донченко -Дидок
Весна.Трава зазеленіла на лугах,
Над ставом верби похилились.
Але чомусь свій зір Ви відвели-
Чому ж Ви,мамо,зажурились?

Мабуть згадали юність Ви свою,
Яка пройшла, як одна мить.
І стало сумно, сумно на душі,
Тому і серденько болить.

Весна Ваша прошла і літечко минуло,
І коси вже не ті, які спадали з пліч.
Та знаю те,що Ви це не забули,
Хоча роки вже ті давно минули.