Ще ми липсваш

Росен Русев
Ще ми липсваш
Автор: Р. Русев               

 Не мога да бъда
първият мъж във живота ти,
но искам да остана последния.
Красавец не съм,
не съм и прфектен,
но щом любов си за мен,
всичко друго няма значение.
Опитвам понякога
да ти е весело с шеги и закачки,
а после всичко премислям
и ми е трудно...
Може би не мислиш за мен
през целия ден,
но съм взел от теб сърцето ти
и вече си частица от мен...
От живота ми.
Не искам от теб почти нищичко,
зрънце любов,
може би искрена
и аз ще пазя от рани сърцето,
което толкова много обичам.
Ще се усмихвам,
когато те виждам щастлива
и тъжен ще бъда,
щом ме ядосваш.
Но винаги, винаги,
щом те няма
Ще ми липсваш...